KIK VAGYUNK MI?

mano dental .png
122138806_773361443221446_34515168388236

Gyerek a fogorvosnál? 

Interjú Dr. Döngölő Flóra doktornővel a gyerkőcök fogainak helyes kezeléséről.

A Manó Dental gyermekfogászatot 2020-ban azzal a céllal alapítottuk meg, hogy egy olyan magas színvonalú szakmai közösséget hozzunk létre, ahol mindennap azon dolgozik mindenki – a recepciós kollégáktól a fogászati asszisztenseken át a gyermekfogorvosokig –, hogy a hozzánk ellátogató gyermekek (és természetesen szüleik) biztonságban érezhessék magukat, attól a pillanattól kezdve, hogy először belépnek rendelőnkbe. A fogászatban eltöltött sok éves tapasztalatunk alapján tudjuk, hogy a sikeres kezelés nem csupán a magas szintű orvos-szakmai munka eredménye, hanem az ehhez nélkülözhetetlen kiemelkedő csapatmunkáé is. Fogászatunkon ezért kizárólag olyan szakemberek dolgoznak, akik nemcsak magas szinten tudják és gyakorolják, de szeretik is, amit csinálnak. Értenek a gyermekek nyelvén, és hivatásuk a gyógyítás.

A biztonságot sugárzó környezet megteremtéséhez elengedhetetlen a gyermekek számára is csalogató légkör, ezért egész rendelőnket olyan színesre és játékosra terveztük, hogy a gyerekek esetleges megilletődöttsége azonnal elillanjon, amint hozzánk belépnek, s szívesen jöjjenek legközelebb is, mert nálunk jól érezték magukat.

A Manó Dental csapata a legmodernebb műszerekkel és eszközökkel, valamint a legjobb minőségű fogászati anyagokkal biztosítja kis páciensei számára a szakszerű, igényes ellátást. Bármilyen fogászati probléma esetén, akár az első fogak megjelenésétől várjuk szeretettel gyermekét, hiszen a megelőzés a legfontosabb!

Petrus Edina & Zelki Soma 

RÓLUNK MONDTÁK

Célunk minden kisManót a lehető legjobb fogászati élményben részesíteni. Szeretnénk elérni, hogy a friss generációk számára már ne legyen félelemmel teli fogászatra járni. Ezen dolgozunk minden nap, a kapott visszajelzések pedig boldogsággal töltenek el minket - jól haladunk a cél felé.

1/20