top of page

TIPPJEINK KICSIKNEK

...mert a nagyok már úgyis rutinosan és bátran érkeznek. :)

Az első alkalom előtt:
A kezelés előtt fontos otthon beszélgetni a gyerkőcökkel kizárólag pozitív, lelkesítő kifejezéseket használva. Készítsétek fel a kisManókat, hogy tudják hova érkeznek, de ügyeljetek arra, hogy kerüljétek a nyugtalanító szavakat, mint fájdalom, félelem. Ha azt hallják, hogy „nem fog fájni”, „nem kell félni”, akaratlanul is arra asszociálnak, hogy valami rossz dolog fog történni. A beszélgetés kezdeményezése lehetőséget teremt számukra, hogy kérdezzenek, ha már abban a korban vannak. Mi abban hiszünk, hogy a gyerekekkel is mindig őszintének kell lenni, mert ők különleges emberek, és ezért különleges bánásmódot is érdemelnek.
 
Az első alkalom alatt:

Legyetek végig lazák és bátorítóak, hiszen a kisManók megérzik, ha higgadtak vagytok, és ez az érzés átragad rájuk is.

Kérjük, a kezelésre időben érkezzetek! Legközelebb a Párkány utca 23. számnál tudtok parkolni, azonban fontos: fizetős zóna! Parkolási kód: 0138. Rendelőnkben van lehetőség fogmosásra, szükség esetén tudunk biztosítani egyszerhasználatos fogkefét és fogkrémet is. A kezelőhelyiségbe a járványhelyzetre való tekintettel csak egy szülő kísérheti be a gyerekeket. Megértéseteket köszönjük!

A fogszabályzásra érkező gyerkőcöknél kérünk Titeket, hogy a kezelés előtt három órával már ne történjen étkezés!

Első alkalommal egy teljes szájvizsgálatot tartunk, majd közösen átbeszéljük a szükséges kezeléseket. A kis apró szuvasodásokat, amelyek szabad szemmel alig láthatóak oral kamerával nagy képernyőn is meg tudjuk mutatni Nektek, így láthatjátok a kiűzendő gonosz manókat. Ha pedig maradt elég idő, neki is állunk a folyamatnak.

A kezelés alatt végig vidámak, pozitívak és lelkesítőek leszünk, legyetek Ti is azok!

Az első alkalom után:

A bátor kisManók ajándékot választhatnak, sőt, ha nagyon ügyesek voltak még oklevelet is kapnak!

A vizsgálat díját a recepción tudjátok rendezni készpénzzel, bankkártyával, vagy egészségpénztári kártyával. (Ha EP kártyával szeretnétek fizetni, kérünk vedd figyelembe, hogy a következőket fogadjuk el: TEMPO, ALLIANZ, MKB, IZYS, PRÉMIUM, PATIKA, ÚJPILLÉR, OTP, GENERALI, VASUTAS, VIATMIN).

 
Következő alkalom:
Javasolt még a helyszínen lefoglalni a következő időpontot, mert gyorsan fogynak a helyek.
 
Otthon:

Érdemes otthon is folytatni a pozitív beszélgetéseket a fogászati látogatásról, hogy a kisManók legközelebb is szívesen jöjjenek, ezzel megőrizve hosszútávon a fogaik tökéletes épségét.

Ha pedig kérdésetek van, hívjatok minket bizalommal! 

GYIK

bottom of page